Kennissessie over televisie en internet (Vlaanderen)

13/09/2017

Neem direct contact op

Signala kent als geen de uitdagingen in de recreatiemarkt, als het gaat om de steeds hoger liggende verwachtingen van gasten. Hoewel er cultuur- en accentverschillen zijn, is die trend niet anders in Vlaanderen dan in Nederland. Hoe hiermee om te gaan? Op 5 oktober aanstaande organiseren wij samen met Recread een kennissessie over de toekomst van internet en televisie in de recreatiesector.

Op donderdag 5 oktober 2017 organiseren wij samen met RECREAD, Vlaamse belangenvereniging voor recreatieondernemers, exclusief voor RECREAD-leden een kennissessie over televisie en internet op recreatiebedrijven. Aansluitend is ook een studiebezoek gepland aan het nabije Park Kerlinga waar onlangs het nieuwe vakantiepark ‘Breeduyn’ aangelegd werd. Wij zullen ter plekke technische uitleg geven over de totaaloplossingen die voor de uitbaters van Kerlinga uitgewerkt werden.

RECREAD heeft de inschrijving van deze kennissessie op zich genomen. RECREAD-leden kunnen hun inschrijvingskaart terugsturen of mailen aan RECREAD vzw op het gekende adres of via fax of per mail via els.dierendonck@recread.be. Opgelet: de uiterste inschrijfdatum is 25 september 2017. Meld uw inschrijving tijdig a.u.b.

Na deze sessie in West-Vlaanderen wordt normaliter later dit jaar ook een kennissessie gepland in het oosten van het land.
Uiteraard zijn alle leden al welkom op de sessie van 5 oktober te Bredene mits voorafgaande tijdige inschrijving.

Menu