Wij staan u als uw persoonlijk adviseur bij tijdens het gehele traject, van initiële vraag tot oplevering, beheer en nazorg.

Signala adviseert en ondersteunt u onafhankelijk op het gebied van uw televisie en internet infrastructuur. Uit het aanbod van al onze partners (alle grote aanbieders in de markt), stellen wij maatwerkoplossingen samen, passend bij uw situatie, omgevingsfactoren, uitdagingen en budget. Wij staan u als uw persoonlijk adviseur bij tijdens het gehele traject, van initiële vraag tot oplevering, beheer en nazorg.

Hoe gaan wij te werk?
• Ten eerste helpen we uw behoeften en wensen exact te definiëren. Wij adviseren over ‘nieuwe’ oplossingen, helpen problemen weg te nemen en/of geven een second opinion.
• Ten tweede adviseren wij over de beste producten/aanbieders in de markt bij uw vraag. Wij kunnen de implementatie begeleiden, aansturen of zelfs volledig uit handen nemen (eventueel op interim basis).
• Ten derde kunnen we fungeren als penvoerder of projectmanager en het beheer regelen op basis van de serviceafspraken (SLA’s) tussen u en de aanbieder, inclusief onderhoud en administratie.

Investeren in de toekomst – met alle realiteitszin
Ons advies is gericht op de vraag van vandaag maar ook de trends van morgen. Met onze oplossingen bent u klaar voor de toekomst, maar met alle realiteitszin. Wij geven u de verzekering dat u zeker niet onnodig investeert in dure producten of infrastructuur die helemaal niet geschikt zijn voor uw situatie. En dat kan u veel geld besparen.

Wilt u meer weten over onze werkwijze?

Wij komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel voor België: +32 (0)3 303 78 77 of email: peterfooij@signala.eu
Mail voor Nederland: peterfooij@signala.eu

_STAY CONNECTED

Menu