Vakantiepark van de toekomst

16/06/2017

Neem direct contact op

Gelooft u nog in vage beloftes als het gaat om de connectiviteit op uw vakantiepark? Met die vraag stonden we vorige week op de vakbeurs ‘het Vakantiepark van de Toekomst’ in de Efteling. En omdat wij bij Signala dus niets aan het toeval overlaten, zorgden we dat niemand onze stand zomaar voorbijliep. Al durfde niet iedereen een handlezing van onze waarzegster aan…

Slim, zo’n beurs nog net voor het seizoen en niet in het najaar. Voor ons kwam het in elk geval prima uit om de branche te laten weten dat we er zijn. Veel ondernemers in de recreatie kennen ons immers wel persoonlijk maar 'Signala' is nog een nieuwe naam. Nou, die naam hebben we gevestigd! En als de bezoekers van de beurs na een haperend hoogseizoen toe zijn aan een echte wifi-oplossing dan weten ze ons vast nog te herinneren.

Het thema Vakantiepark van de toekomst was ons natuurlijk koren op de molen. De diensten die we leveren kijken immers niet alleen naar de huidige maar ook de toekomstige randvoorwaarden binnen de vakantie accommodatie. Er mag dan steeds meer dataverkeer zijn over steeds meer apparaten: iedereen verwacht snel en betrouwbaar internet. Maar dat je daar niet blind op mag vertrouwen, weet iedereen in de branche. Ondanks alle vage beloftes die worden gedaan.

En dus bedachten wij bij Signala een stand die daar nou eens de aandacht op zou vestigen. Geen roll up banners en een statafel, nee – helemaal in de beleving van de Efteling - een waarzeggerstent met echte handlezeres. Om 5 uur ’s ochtends (na een nacht in het hotel want tussen 6 en 8 uur moesten we opbouwen) zagen we de Efteling eens van een heel andere kant! Iedereen was keurig op tijd, onze stand werd netjes opgebouwd door het bedrijf waar we het gehuurd hadden. De waarzegster was keurig in kostuum aanwezig en wij waren er klaar voor.

Het was best even spannend maar nou en of de tent bekijks trok! Zelfs de meest serieuze ondernemer liet zich verleiden tot een handlezing. Sommigen kwamen nog een keer terug!

Vanuit het gehele land waren er ondernemers afgereisd naar de Efteling om zich te laten inspireren door de workshops en lezingen. Tussendoor kon men het plein bezoeken en bij de stands bekijken, of het nieuwe Efteling hotel bezoeken. Wij kijken in elk geval terug op een geslaagde dag en (wat onze waarzegster u verder ook heeft voorspeld): weet dat Signala haar beloftes in elk geval altijd nakomt!

Precies, omdat wij niets aan het toeval overlaten op uw Vakantiepark!

Menu