RECREATIE

Luxe bungalow of familietent; recreanten verwachten internet zoals thuis: op smartphone, tablet, laptop, smart TV...
Neem direct contact op

Snel internet, ook in de pieken van het seizoen. Een goed WiFi-signaal in elke hoek van uw vakantiepark. Haarscherpe TV in de accommodaties. Wat uw specifieke wensen of uitdagingen ook zijn, Signala heeft oplossingen die wél werken. Omdat Signala geworteld is in de recreatiebranche. Omdat Signala onafhankelijk is én uitgaat van uw situatie. Omdat Signala samenwerkt met alle netwerkproviders en alleen werkt met aanbieders en oplossingen die zichzelf hebben bewezen in de branche.

Signala heeft een unieke benadering in de markt. Wij schetsen eerst samen met u het hele plaatje, en richten daarna pas de oplossing in, 100% ingericht rond uw situatie. Met slimme en selectief gekozen diensten en producten benutten we de reeds bestaande infrastructuur. Zonder onnodige investeringen lossen we bestaande problemen effectief op. Zodat uw gasten het jaar rond kunnen rekenen op internet zoals thuis, en u op tevreden gasten.


LEES DE ERVARINGEN VAN PARC SANDUR (CENTER PARCS):

Parc Sandur, aangesloten bij Center Parcs, was jaren geleden al bij de eerste parken die in alle 300 bungalows draadloos internet aanbood. Vooroplopen bleek echter geen garantie dat ze ook konden blijven voldoen aan de vraag. Bert de Groot, general manager van Parc Sandur: “Toen we startten met draadloos internet werkte de oplossing met KPN hotspots perfect. In een paar jaar tijd nam de vraag echter zo sterk toe, dat het niet bij te benen was. Om voorop te blijven lopen zijn moet je investeren. Ik denk dat de hele branche dat wel beseft, willen ze de boot niet missen.”

LEES HET HELE INTERVIEW

Wij hebben onder meer oplossingen gerealiseerd voor meerdere vakantieparken van Center Parcs, Roompot, Landal Green Parks en Sea Promotions.

Menu